Column Left

Bizi Takip Edin

28 Ağustos 2015 Cuma

Puf Puf Yumuşacık Rulo Pasta ( 20 dakika da hazır)

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar


Puf Puf Yumuşacık Rulo Pasta ( 20 dakika da hazır)
3 yumurta
1 çay bardağı şeker
Bir tutam ıspanak
4 kaşık un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Ve
1 paket krem şanti
1 bardak süt
2 kaşık Hindistan cevizi
Önce bir tutam ıspanağı küçük parçalar halinde doğrayın ve bir tencerede üzerine yarım çay bardağı su ilave edip 5-6 dakika kaynatın ve ıspanağı ezerek bir süzgeçten geçirelim iyice suyunu sıkalım.
Ve yumurta ve şekeri iyice köpük köpük oluncaya kadar çırpalim. Suyunu sıktığımız ıspnaktan 4 kaşık ekleyelim, un, kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyip iyice karıştıralım.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serelim ve üzerini fırçayla yaglayalim, un serpelim. Kek harcını tepsiye döküp 170 derecelik ısınmış fırında 7-8 dakika pişirelim. Fırından çıkınca yağlı kağıt la beraber rulo saralım ve üzerine nemli bir bez örtelim ki pandispanya kağıt tan kolayca çıksın.
15 dakika bu şekilde dinlendirdikten sonra yavaş yavaş kağıdı çıkartabiliriz. Yumuşacık pandispanya mız hazır.  Şimdi krem şanti yi bir bardak sütle çırpalım içine 2 kaşık da Hindistan cevizi ilave edelim ve pandispanya nın içine sürelim ilk kısma muzu yerleştirip saralım. Sardıktan sonra pastanın üzerin 5-6 kaşık sütle ıslatalim çünkü üzerine krema sürmeyecegimiz için kuruyabilir. Pastanın üzerini de istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Puf puf yumuşacık rulo pastamız hazır!Afiyet şifa olsun.Tarifini bizimle paylaşan  Milaka'ya Teşekkürler








Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left