Column Left

Bizi Takip Edin

5 Ağustos 2015 Çarşamba

Bacakta Oluşan Çatlaklara Çözüm Yolları

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bacakta Oluşan Çatlaklara Çözüm Yolları

Bacaklarınızda çatlaklar oluşmaya başladıysa ve bu durum sizi günden güne rahatsız etmeye başladıysa Bilgi Doktoru okurlarımıza özel hazırladığımız bu yazıyı dikkatlice okuyunuz.

Ergenlik döneminde hızlı büyümeye bağlı olarak ve gebelikte oluşan çatlaklar estetik açıdan sorun oluşturabilir. Oluşumunda en önemli faktör genetik yatkınlıktır.

Erken dönemde çatlak oluşumu meydana gelebilecek bölgeler henüz mor renkli iken kullanılan kozmetik ürünler bir miktar fayda sağlayabilir. Ancak beyaz ve vücutta oluşumu uzun sürelere dayanan çatlakları tedavi etmek oldukça güçtür. Bu nedenle henüz oluşmadan çatlakları engellemek en doğru olandır.

Özellikle kalça, bacak iç yüzleri, bel bölgesi, dizlerin arkası, gebelerde ek olarak karın ve göğüslerde görülebilir. Bu bölgeler düzenli olarak nemlendirirseniz elastik doku güçlenir ve gerilmelere karşı direnci artar.

Pürüzsüz bacaklara nasıl sahip olabilirim ?
Spor ve masaj toplardamarları ve lenf dolaşımın hızlandırır böylece selülit ve varis oluşumları azalır. Ancak düzenli ve bilinçli yapılması gerekir. Aynı zamanda diyetle desteklenmesi daha başarılı olur. Bacak için en çok önereceğimiz ritmik yürüyüşler ve yüzmedir.Kaynak:http://www.bilgidoktoru.com/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left