Column Left

Bizi Takip Edin

26 Temmuz 2015 Pazar

Rejuvenescence Kürü: Yağ Yakarak Gençleşme

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Rejuvenescence Kürü: Yağ Yakarak Gençleşme
1 Ayda 7 kilo kötü yağ yakımı ve en az 5 yaş gençleşme Tavsiye kürümüz

Yağ Yakarak Gençleşme:
Zayıflamak genel bir kavram olmakla birlikte, sizler diyet yaparak sadece kaslarınızı eritebilir veya vücudunuzda su kaybederek zayıfladığınızı zannedersiniz. Bu sağlıklı zayıflama değil, yağ yakmadan kilo vermektir. Buda pek çok hastalığı ve sorunu beraberinde getirir. Ayrıca bu tür diyetlerle deri yapınız bozularak, hızlı bir yaşlanma sürecine girebilirsiniz. Biz ise yağ yakarak zayıflama yöntemini öneriyoruz. Bu yöntemde yeme oranınızda bir kısıtlamaya gitmiyoruz, sadece ne yiyeceğinize karar veriyoruz. Eğer aşırı yeme probleminiz varsa bu ayrı bir hastalıktır. Ancak, normal yemenize karşın kilo alıyorsanız tam sizlik bir kürdür. Aynı zamanda yağ yakımıyla birlikte aldığınız destek besinlerle daha genç ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yağ Yakarak Gençleşme Kürü Uygulaması
( 1 Ay deneyebilirsiniz ama memnun kalırsanız her zaman uygulayabilirsiniz )

1- Tuz yerine; limon ve sirkeyi yemekleriniz için deneyin. Bizim tavsiyemiz; yemeklerinizde, çorba ve salatalarınızda zerdeçal-limon ve biberiye baharatlarını ( kekik, nane vs ) makul ölçülerde tüketmeyi alışkanlık haline getirin. Biberiye-zerdeçal ve limon üçlüsünün sihirli etkilerine güvenin.

2- Beyaz ekmeği kesin ve bunun yerine; sofranızda tam buğday, mısır veya çavdar ekmeğine yer açın. Fakat bunlarıda çok az tüketin. Bunun yerine ana yemeği daha fazla tüketmeniz daha sağlıklıdır.

3- Bol bol yeşil sebze tüketin. Alternatif ve doğal şartlarda yetişen sebzeleri tüketebilirsiniz. ( edit: Ülkemiz için  önerimiz; Kenger, kaldirik, melocan, börülce vs. gibi doğal şartlarda yetişen sebzelerden hangisini bulursanız tüketmeyi deneyin) . Bunun dışında; pırasa, enginar, karnabahar yemeklerini yapın. Salataların yanında etli yemeklerinizin içine de sebze koyun.



4- Kızartmadan uzak durmalısınız. Daha çok suyla pişirme, fırın, barbekü tarzı yöntemleri tercih edin. Hazır gıdalardan kaçının, kimyasal katkılı gıdalardan hem kendinizi hem çocuklarınızı uzak tutun.

5- Tercihen sabahları veya güneş batmadan akşamları en az 30 dakika açık havada yürüyüş yapmanız gerekir. Bu işe geliş gidiş sürenizi bir miktar uzatarakta gerçekleşebilir. Bu yürüyüş kemiklerin ve organların uyarılıp metabolizmanın hızlanması için ve gündüz ve açık havada yapıldığından dolayı D vitamini emilimini arttırmak için birebirdir.

6- Sabahları kalkınca bir bardak su için. Bu suyun içerisine 6-7 damla limon atmanız halinde tam bir yağ yakıcı yakıta dönüşecektir. Ancak, bunu sindirimin hızlı olduğu saatler olan sabah 7-11  arası ve kahvaltıdan önce yapın. Bu suyu içtikten sonra sadece 15 dakika yerde sırt üstü vaziyette, çok hafif ve yavaşça bacaklarınızı karnınıza doğru çekme hareketi yapın.

7- Günde 1,5 litre su tüketin. Ayrıca; siyah çay, kahve ve kola tüketimini azaltarak; özellikle akşamları bir bardak melisa çayı veya sarı kantaron çayı için. Ayrıca siyah çay tüketirken içine bir iki adet karanfil atarak şekersiz bir şekilde tüketin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left