Column Left

Bizi Takip Edin

19 Temmuz 2015 Pazar

Odadaki Sigara Kokusunu Gidermek için Yapılacaklar

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar


Odadaki Sigara Kokusunu Gidermek için Yapılacaklar
Sigara içen kişiye de ortamda bulunan kişilere de zarar verir. Günümüzde ise sigaranın zararlarını bilmeyen kişi yoktur. Sigara pek çok zararının yanında içilen ortamda kötü koku bırakır. Özellikle evlerde içilen sigara evin içinde kötü bir koku bırakır. Bu kokuyu gidermek için sizlerle farklı yöntemler paylaşacağım.
Evde sigara kokusu olmaması için:
Evinizde sigara içilmesine izin vermeyin. Eğer sigara içildiyse kül tablalarını dolu tutmayın, pencereleri ve perdeleri açarak odayı havalandırın.
Kahve ile sigara kokusunu gidermek:
Tülden küçük keseler dikin ve içerisine kahve koyup evde sigara içilen yerlere bu keselerden asın. Eviniz hoş bir şekilde kahve kokacaktır.
Sigara kokusunu gidermekiçin kokulardan yararlanın:
Sigara içilen odada kokulu mum yakabilirsiniz. Ayrıca oda kokuları da bu konuda etkili olabilir. Kuru çiçeklerden oluşan bir arajmanı sigara içilen ortamda sehpaya koyun.
Portakal ve limon  ile  sigara kokusunu gidermek:
Evinize sinen sigara kokusundan kurtulmak için birkaç tane portakal ya da limon dilimleyin ve sigara içilen ortamda bir kaç yere koyun iki günde bir dilimleri yenileyin.
Sirke ile sigara kokusunu gidermek:
Sigara içilen odaya bir kaç kase içinde akşamdan sirke koyun ve sabah sirkeli kapları toplayın.
Bir diğer yöntem ise 1 paket  kabartma tozunu bir bardağa koyun ve bardağın yarısına kadar elma sirkesini yavaş yavaş ekleyin ve sigara içilen ortamda yüksek bir yere yerleştirin.Bu karışımdan bir kaç tane hazırlayıp birkaç yere koyun ve bittikçe yenileyin.
Yumuşatıcı ile  sigara kokusunu gidermek:
Bir kap içerisine kaynar su ve üzerine hoş kokulu bir çamaşır yumuşatıcı ekleyin ve sigara içilen ortamda tutun. kokular gidecektir.
Karbonat ile  sigara kokusunu gidermek:
Sigara içilen ortama küçük tabaklar içinde bir kaşık karbonat eklenmiş bir çay bardağı su koyun.Kaynak:http://www.orguhobi.com/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left