Column Left

Bizi Takip Edin

29 Haziran 2015 Pazartesi

Suyu Limonlu İçmek

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Suyu Limonlu İçmek
Artık suyumu hep limonlu içiyorum. Hatta içine nane ya da dilimlenmiş salatalık da atıyorum. Mis gibi fresh bi tadı oluyor. Yapay içecekleri, market içeceklerini (kola, meyve suyu, ice tea vs.) tamamen bıraktım. Sadece çay çeşitleri, ayran ve bu suyu içiyorum.

Şunları bi okuyun zaten normal su içmek istemeyeceksiniz :)

-Kilo vermenizi sağlar - Limonlu su içmek yemek yeme isteğinizin önüne geçer, metabolizmanızı güçlendirir ve şişkinliğinizi atmanızı sağlar.

-Cildinizi temizler - Su içmek kendi başına vücudunuzu toksinlerden arındırır ama içine C vitamini eklendiğinde kanınızdaki toksinler de temizlenir ve cildiniz kızarıklıklardan ve ince çizgilerden kurtulur.

-Solunum problemlerinize yardımcı olur - Eğer solunum yollarınızda probleminiz varsa, limonlu su sizin için ideal içecektir! Limon, antibakteriyel özelliği sayesinde göğüs enfeksiyonlarınızdan kurtulmanızı ve öksürüklerinizin rahatlamasını sağlar.

-Beynin ve sinir sistemininin daha hızlı çalışmasını sağlar - İçeriğindeki potasyum sayesinde depresyondan kurtulmanızı, unutkanlığınızı atmanızı ve beyin sisinin ortadan kalkmasını sağlar.

-Bağışıklık sisteminizi güçlendirir - Limonun içindeki potasyum kan basıncını düzenler, beyni uyarır ve soğuk algınlığı ile savaşır.

-Akşamdan kalmalığınızı yok eder - Limonlu su midenizi sakinleştirir ve antiseptik işlevi görerek detoks yapmanızı sağlar.

-Nefesi tazeler - Limonlu su, sigara, baharatlı yemekden dolayı kötü kokan nefesinizi tazeler.

-Ph seviyenizi düzenler - Ph seviyenizi düzenlemek sizi pek çok hastalığa karşı korur.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left